Галкін розкрив інтимні подробиці життя з Пугачовою



За словами артиста, він майже ніколи не свариться з дружиною

- джерело.

Російський шоумен Максим Галкін, який раніше розповів про проблеми у Алли Пугачової, зізнався, що вона домінує в сімейному житті. Інтимними одкровеннями він поділився в студії програми Кіри Прошутінської “Він і Вона”.

“Вона, по-моєму, мене досі перевіряє. Але довіряє. Я живу в повній впевненості, що до успіху прийшов до того, як познайомився з Аллою. І цьому є об’єктивні підтвердження. Але це не означає, що з її приходом в моє життя у мене не підвищилися ставки. Я народився з таким відчуттям повної самодостатності, власної величі, що в чомусь принижувати моє акторське самолюбство – “бути при Пугачовій” – мені навіть в голову не приходило”, – розповів шоумен.

Він зазначив, що насолоджувався, коли міг піти кудись разом з Пугачовою. Але на будь-якому заході люблячий чоловік йде на задній план. “Тому що Алла входить – і вона цариця цього простору. Мене це влаштовує. Що стосується сцени, то величини, рівній Пугачовій, поки що на просторах нашої сцени не народилося. Пугачова у нас одна”, – додав Галкін.

За словами артиста, він майже ніколи не свариться з дружиною. Такі випадки є поодинокими в їхньому шлюбі, наприклад у 2002 році, коли пара не розмовляла півдня.

“Вона, напевно, головна. Ось, став уже сумніватися. З розумною жінкою не зрозумієш! Коли до нас приходять гості, Алла завжди саджає мене на чолі столу і завжди підкреслює, що я господар будинку”, – зізнався шоумен.


Читайте також:


Залишити коментар: