Габунія обматюкав Путіна і його батьків: скандал отримав продовження



Керівництво “Руставі 2” вжило заходів щодо Георгія Габунії

- джерело.

Грузинський телеведучий Георгій Габунія, який обматюкав Володимира Путіна в прямому ефірі “Руставі-2”, не буде звільнений з телеканалу. Про це розповів гендиректор телеканалу Ніка Гварамія в ефірі “Громадське”.

Зазначимо, що скандальне звернення в програмі “Постскриптум” викликало неоднозначну реакцію у чиновників, а вночі 8 липня канал тимчасово припинив мовлення через мітинг, що проходив під будівлею телекомпанії. Крім того, керівник каналу заявив, що акцією протесту перед будівлею “Руставі-2” керує влади країни.

Тим не менш, матірну лайку на адресу президента РФ визнали недостатнім приводом для звільнення. Георгія Габунію лише відсторонили від роботи на два місяці. Також в цей період в ефірі “Русатві-2” не будуть транслюватися програми, в яких був задіяний журналіст.

Гендиректор “Руставі-2” назвав вчинок Габунії неприйнятним для каналу, але дії журналіста були в рамках закону і Конституції.

“Це абсолютно в рамках закону і Конституції. І вирішувати це питання може тільки керівництво каналу “Руставі-2”, – зазначив Ніка Гварамія.

А незадоволеним через висловлювання журналіста Гварамія порадив перемкнути на інший канал.

“Але я вас запевняю, після цього рейтинг каналу тільки збільшився”, – додав гендиректор.

Обережно! Відео містить ненормативну лексику (18+)


Читайте також:


Залишити коментар: