Фріске ця вакцина не допомогла! Стали відомі останні новини про стан Заворотнюк. Уже два рази “ховали”



Російська актриса Анастасія Заворотнюк, у якій був діагностований рак мозку, яка не один тиждень проходить важке лікування в Росії у фахівців, яких порекомендували друзі її чоловіка, відомого фігуристові Петру Чернишову.

- джерело.

“У Петі з фінансами все добре. Він пристойно заробив, виступаючи в головних ролях в льодових спектаклях” Попелюшка “і” Красуня і Чудовисько “. Якщо шоу в Москві або регіонах, то Чернишов отримує за один вихід на лід більше 100 тис. Руб. (€ 1,4 тис.). Закордонні гонорари Петі більш значні. Там Чернишову платять в середньому від € 10 тис. за один спектакль. Але справа не тільки в грошах, для лікування дружини Петро підключив усі свої зв’язки “, – розповіли колеги Заворотнюк .

Як стало відомо, Анастасії провели вже не одну операцію. У ЗМІ з’являється все більше і більше інформації про стан зірки.

“Після операції їй стало помітно краще. Родичі переживають, що в ЗМІ багато недостовірної інформації, Настю вже два рази” ховали “… Насправді вона відновлюється, проходить реабілітацію, в тому числі в басейні”, – розповіли близькі актриси.

Як повідомляють в ЗМІ, медики пропонували Заворотнюк робити ін’єкції американської вакцини, які використовували для лікування співачки Жанни Фріске. Вони пояснили, що в Росії цих ліків поки немає і Заворотнюк довелося б летіти на лікування в американську клініку, від чого сама актриса і її близькі відмовилися.


Читайте також:


Залишити коментар: