Франківську “Льодову арену” та “Аквапарк” продають за борги – стартова ціна 67 мільйонів гривень



СЕТАМ продає арештовану льодову арену та спортивно оздоровчий комплекс «Аквапарк» в Івано-Франківську.

Пише - джерело.

На електронному аукціоні OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) виставлено на продаж комплекс, який складається з ресторану, готелю, аквапарку, льодової арени, рухомого майна та земельної ділянки, інформує “Галку” пресслужба ДП “Сетам”.

Об’єкт знаходиться на земельній ділянці загальною площею 1,7445 га, кадастровий номер: 2610192001:25:009:0035, цільове призначення – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, для обслуговування спортивно-оздоровчого комплексу (Льодова арена), яка розташована за адресою: Івано-Франківська область, місто Івано-Франківськ, село Крихівці, вулиця Довженка, земельна ділянка 29

«Це повністю готовий розважальний бізнес, в який можна інвестувати й займатися його розвитком. Покупцю в цьому допоможуть туристичні можливості Франківщини, а також зручне розташування і інфраструктура», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Стартова ціна лоту — 67 499 878 грн.

Дата проведення аукціону: 14 червня 2022 року.

Детальна інформація про аукціон: setam.net.ua/auction/508941

Довідково. Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 18 млрд грн.


Читайте також:


Залишити коментар: