Фото, яке облетіло весь світ: Стало відомо, кому належить рука із синьо-жовтими браслетами з пoховaння в Ізюмі



Рука із синьо-жовтими браслетами з поховання під Ізюмом належить захиснику України.

- джерело.

Саме завдяки фото, яке облетіло весь світ, родичі впізнали тіло загиблого воїна ЗСУ.

Про це повідомляє Обласний інформаційний штаб Дніпропетровщини.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Мешканка Нікополя Оксана Сова упізнала свого чоловіка за татуюванням на тілі. Це – 36-річний боєць 93-ї бригади “Холодний Яр” Сергій Сова. В українського захисника залишилась дружина та двоє маленьких дітей.

“Стало відомо, що рука з синьо-жовтими браслетами з поховання в Ізюмі – це фрагмент тіла військового з Нікополя. Ця фотографія з процедури ексгумації облетіла весь світ – вражаючий знімок почорнілої руки із браслетом патріотичного кольору”, – йдеться у повідомленні.

Дружина загиблого воїна розповіла, що браслети чоловіку подарували діти.

“Я впізнала свого чоловіка за численними татуюваннями й жовто-синіми браслетиками, з якими Сергій не розлучався з 2014 року”, – каже дружина загиблого воїна Оксана у коментарі “Цензор.нет”.

Син загиблого воїна уже написав звернення до президента України з проханням передати родині тіло батька, щоб з почестями поховати героя України.

Сергій Сова захищав Україну від 2014 року. За свою службу військовий був нагороджений численними відзнаками.

Нагадаємо, після деокупації міста Ізюм у Харківській області правоохоронці виявили масові поховання мирних мешканців та українських військових. Просто посеред лісу знайшли понад 400 могил українців, яких вбивали цілими сім’ями.

На одному з фото, яке оприлюднили після ексгумації тіл, видно руку вбитого українця чи українки, на якій одягнено синьо-жовті браслети. Фото шокувало увесь світ, тож українці почали масово оприлюднювати фото з браслетами кольорів українського прапору. До трагічного тренду приєднались й іноземці.


Читайте також:


Залишити коментар: