Філіп Кіркоров на святкуванні свого ювілею, заліз на хрест, та затанцював на ньому під пісню “Марія Магдалена” (відео)



Філіп Кіркоров на святкуванні свого ювілею, заради феєричного шоу, заліз на хрест, та затанцював на ньому під пісню “Марія Магдалена”. Шанувальники вимагають забрати звання народного артиста, а церква звернулася до Генпрокуратури (відео)

Пише - джерело.

Філіпа Кіркорова чекають на допит у Генпрокуратурі після його сатанинських танців на хресті.

Скaндальний ювілей Кіркорова пройшов не без наслідків.

Під час свого виступу у Кремлівському палаці з нагоди 55-річчя Філіп Кіркоров заліз на перекинутий хрест, співаючи пісню “Марія Магдалена”. На Росії така витівка співака обурила багатьох вірян, які вже вимагають забрати у нього звання народного артиста.

Ба більше, один зі священників російської православної церкви звернувся до Генпрокуратури з вимогою порушити кримінальну справу проти Кіркорова, повідомляють росЗМІ.

Вірянин назвав Філіпа “людиною-павліном, який живе в світі гламуру та відірваний від реальності”.

Водночас експерти запевняють, що так чи інакше Кіркорову доведеться відповідати перед законом.

Перевірка щодо Філіпа Кіркорова буде однозначно. Вона обов’язково проводиться за наявності заяви. З високою ймовірністю Філіпа Кіркорова опитуватимуть – запевняє зірковий адвокат.

Втім, на думку юриста, співак нічого кримінального не зробив, тому можливе покарання для нього – це адміністративна відповідальність, яка передбачає штраф від 14 до 22 тисяч гривень.

Адвокат запевняє, що наразі найнеприємнішим момент для Кіркорова залишається візит до прокуратури, де його мають провірити.

“Філіпа Бедросовича повинні викликати для надання пояснень, поки що як свідка. Потім, якщо є склад злoчину, порушується справа і починаються допити. У цьому випадку зі свідка можна перейти в статус обвинуваченого, – пояснив експерт.

Якщо справа про “танець на хресті” таки стане кримiнальною, то Кіркорову може загрoжувати до 1 року за ґрaтами або ж штраф до понад 135 тисяч гривень (300 тисяч рублів).


Читайте також:


Залишити коментар: