Екстрасенс спрогнозувала, коли варто чекати перемоги України у війні



Екстрасенс Марія Тиха зробила прогноз щодо війни в Україні і спробувала відповісти, коли українська армія переможе російських ворогів.

- джерело.

Є ймовірність, що в березні 2023 року варто чекати помітного відступу російських окупантів на фронтах україно-російської війни. Про це в коментарі порталу PeopleLife сказала відома екстрасенс і ясновидиця, фіналістка реаліті-шоу “Битви екстрасенсів” Марія Тиха.

Спеціалістка з астрології вирішила прокоментувати заяву керівника української розвідки Кирила Буданова, який повідомив про те, що в березні 2023 року бойові дії між ЗСУ та окупантами будуть дуже лютими.

“Щодо того, що перемога буде. Ну, дай Бог, щоб вона була в березні. Всі цього чекають. Але все ж таки я схиляюся до того, що взимку буде загострення”, −каже Тиха.

Крім того, екстрасенс зробила ще один розклад на картах Таро щодо весняних боїв. Випали карти Сонця і правосуддя. Тиха каже – це означає, що перемога, швидше за все, буде в теплу пору року.

“Випадає карта правосуддя. Може таке бути, що Росія в березні відступить. У будь-якому випадку карта Сонця випадає, тобто перемога повинна бути в теплу пору року, це 100%”, – сказала вона.


Читайте також:


Залишити коментар: