Експеримент римського ресторану: клієнт здає смартфон і отримує взамін книгу



Забути про соцмережах хоча б на пару годин вам допоможуть в римському “Casa Coppelle”.

- джерело.

Кілька днів тому Тім Кук, глава “Apple”, говорив з тривогою про те, що використання смартфона стало практично схожа на наркотичну залежність для багатьох людей. Дійсно, багато хто з нас практично не відриваються від екрана телефону, навіть перебуваючи в ресторані, в компанії друзів. Саме тому Рашель Гуен, адміністратор римського ресторану “Casa Coppelle”, де почався дуже простий експеримент: у всіх клієнтів “конфіскують” телефони, видаючи натомість книгу на вибір.

“Бачачи пари за столом, які не розмовляють, а” сидять “в месенджерах і сосцетях, мені становістя нескінченно сумно. Здається, вони навіть не відчувають смак їжі, втупившись у екран смартфона”, – говорить Рашель.

Експеримент, який розпочався в кінці травня, полягає в наступному: клієнт, який згоден на конфіскацію (природно, примушувати нікого не будуть), кладе улюблений смартфон на піднос офіціанта, який на тому ж таці потім приносить книгу, обрану з “книжкового меню”.

Найпопулярніші автори – Неруда, Бодлер, Тагор, Монтале, Альда мерина і Емілі Дікінсон, в той час як англійські туристи, звичайно, роблять ставку на їх земляка, Вільяма Шекспіра


Читайте також:


Залишити коментар: