“Експертів – на мило”: нова ”Міс Україна-2018” викликала суперечки серед користувачів мережі (фото)



Користувачі соцмереж посперечалися через переобрану “Міс Україну-2018”, 19-річну Леонілу Гузь, ім’я якої було названо комітетом експертів в ніч з неділі на понеділок, 1 жовтня, пише “Обозреватель”

- джерело.

Вибір нової представниці країни на всесвітньому конкурсі краси “Міс Світу-2018” після скaндалу і позбавлення корони киянки Вероніки Дідусенко, назвали “прoплаченим” і “гaнeбним”.

https://www.instagram.com/p/BoXfTyVjTG-/?utm_source=ig_embed

Дискусію в мережі викликав Instagram-пост Поліни Ткач, “Міс України-2017”, яка опублікувала в соцмережі селфі з новою “Міс Україною-2018”.

“Я пам’ятаю, як ми думали, що було б круто, якщо наступного року я передам корону саме тобі. Ми довели, що думки і мрії втілюються в життя! Я вірю в тебе!” – написала вона.

Під постом моделі розгорілися активні дискусії: в той час як одні приєдналися до поздоровлень, інші відкрито висловилися про перевибори. “Ні про що”, “Та годі вам, хороша дівчинка. Вітаємо”, “Ну яка вона міс?”, “Все і так ясно з цим конкурсом”, “Експертів – на мило”, – почали сперечатися в коментарях.

Деякі залишили більш обгрунтовані коментарі:

“Проплачена міс! До цього в трійку не ввійшла, а тут раптово стала міс?! Ходити не вміє, недалека, нижча за всіх, цінностей немає… ганьба комітету. От чесно, немає слів”, “Проплачена чи ні, все одно, красива дівчинка, це головне”, – продовжили під постом.


Читайте також:


Залишити коментар: