Джордж Клуні розкрив моторошні деталі ДТП в Італії



Голлівудський актор Джордж Клуні потрапив у ДТП на італійському острові Сардинія 10 липня 2018 року. Мопед знаменитості зіткнувся з автомобілем Mercedes неподалік готелю Ollastu, після чого Клуні отримав травми тазу, рук та ніг. Актор днями розповів нові подробиці інциденту в Італії.

- джерело.

Про ДТП Клуні згадав в інтерв’ю виданню Hollywood Reporter, яке було присвячене виходу стрічки “Пастка 22”.

Після інциденту Джордж Клуні вирішив розпрощатись зі своїм мотоциклом марки Harley Davidson та виставив його на продаж. В оголошенні йшлося про те, що актор назавжди закінчив свої поїздки на мотоциклі (саме так вважає дружина Джорджа Амаль Клуні). Однак в інтерв’ю зірка наголосив, що відмовився від свого захопленні лише на деякий час.

Я врізався на мотоциклі в автомобіль на швидкості 112 км на годину. Удар був такий сильний, що мій шолом розколовся навпіл, вибив мене з взуття. Я сильно постраждав. Я просто чекав, поки вимикач вимкнеться. Якщо можна мати дев’ять життів, то я отримав всі одразу – так що я відмовився від їзди на мотоциклі на деякий час,
– зізнався Клуні.

Актор додав, що ДТП стала яскравим спогадом з Італії. “Я розбив мотоцикл. Це був дійсно цікавий момент. Я дізнався, що справді не можу літати. Я дуже добре засвоїв цей урок”, – зазначив Джордж.

Крім того, очевидцем інциденту став Грант Хеслов – виконавчий продюсер серіалу “Пастка 22”. Саме він тримав Клуні на руках до приїзду медиків.

https://www.instagram.com/p/BdAfUIYFxxY/?utm_source=ig_embed


Читайте також:


Залишити коментар: