Джамала зі сльозами на очах пояснила дуету ANNA MARIA, чий Крим (відео)



Анна та Марія Опанасюк зізналися, що їм образливо, що більше обговорюють не стільки їх, скільки їхніх батьків.

- джерело.

Член журі Нацвідбору Євробачення-2019, співачка Джамала зі сльозами на очах пояснила дуету ANNA MARIA, що Крим є окупованою територією України. Після виступу у фіналі Нацвідбору Анна та Марія Опанасюк зізналися, що їм образливо, що більше обговорюють не стільки їх, скільки їхніх батьків. Зауважимо, що батьки співачок мешкають в анексованому Криму і підтримують окупантів. Більше того, матері артисток вручили медаль “за повернення Криму Росії”.

“Ми зробили свій вибір, а батьки – свій. Ми не можемо його змінити. Якби постало питання – обрати конкурс, чи батьків ми, як і будь-яка нормальна людина, обрали батьків. Ми українські співачки, ми народилися в Криму.

Ми не порушували українських законів, ми не давали концертів в Росії. Ми любимо Україну”, – запевнили співачки. У відповідь на їх слова розплакалася член журі Джамала, для якої Крим є Батьківщиною. “Я так само плачу, бо обрала батьків, бо не можу до них поїхати, бо вони в окупованій країні.

Як ви можете казати в інтерв’ю, що “Крим – наша батьківщина?”. Ви маєте казати, що Крим анексовано, що Крим окуповано, що в нас йде війна. Вам треба це визнати”, – обурено звернулася до Анни та Марії Джамала. На що артистки відповіли, що поважають позицію Джамали, проте “у кожної родини свої обставини”, про які “не всі знають, але всі їх судять”.


Читайте також:


Залишити коментар: