Дивом вцілів: у Вінниці малюк впав з 5 поверху, встав і побіг



У Вінниці дивом уцілів трирічний малюк, який випав з вікна п’ятого поверху.

Пише - джерело.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Летів щонайменше 12 метрів, при цьому кілька разів повисав на мотузках для білизни. Падіння з балкону трирічного Матвійка випадково побачила сусідка Галина. Потім впав на клумбу, звівся і, плачучи, побіг. Сусіди не розгубились, схопили хлопчика на руки і відразу викликали швидку.

“Видимих пошкоджень не було: голова, цілісність кісток черепу, опорно рухової системи. Коли одягнули шийний комірець, то побачили на потилиці гематомку”, – розповідає лікар станції швидкої допомоги Василь Бойко.

Подряпина на грудях, забій на потилиці, але жодного перелому. Лікарі кажуть, Матвійко народився у сорочці. І хоча тяжких травм немає, хлопчика поклали на обстеження до лікарні.

Того дня батьки були на роботі, Матвійка залишили на старшого брата, а той пішов на вулицю.

“В них троє дітей, прекрасна сімя така хороша. Старший братик гуляв з собакою”, – розповідає сусідка Галина Пирч.

“Його мама залишила з братиком вдома, на балконі були старі батареї після ремонту,це допомогло дотягнутись до вікна, він відкрив і випав з балкону”, – зазначають в поліції.

Матір Тетяну у дворі багатоповерхівки ніхто не засуджує, але сусіди досі під враженням. У поліції з мамою поговорили, квартиру обстежили. На всіх вікнах стоять замки, окрім одного – на балконі. Саме його і відчинив хлопчик.

“Жінка на обліку не перебуває, цілком благополучна родина, однак провели бесіду і склали на маму протокол за неналежне виконання своїх обов’язків”, – говорять правоохоронці.

За недогляд випишуть штраф. Лікарі і поліція просять усіх батьків бути уважними, особливо влітку, коли на вікнах ставлять москітні сітки.


Читайте також:


Залишити коментар: