Директорів шкіл будуть звільняти за підтасовування даних про вакцинацію: в КМДА озвучили деталі



Директорів шкіл будуть звільняти за підтасовування даних про вакцинацію: в КМДА озвучили деталі.

- джерело.

Керівники закладів освіти міста Києва, зокрема, директори загальноосвітніх шкіл можуть отримати догану за відсутність контролю за вакцинацією співробітників від коронавірусу. Більше, ніж одна догана, є підставою для звільнення.

Про це в ефірі телеканалу OBOZREVATEL повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський. “Керівник має за це відповідати і контролювати наявність усіх документів”, – наголосив він (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця цієї новини).

“З точки зору керівника це питання підтверджуючих документів, що людина провакцинована. Це має бути відображено в усіх базах, які є у медиків”, – зауважив чиновник.

За його словами, директор столичної школи №13, де не змогли підтвердити вакцинацію 80% працівників, отримає догану. “Якщо така догана не одна, це є підставою для звільнення”, – сказав Мондриївський.

Він додав, що підставою для звільнення в такому випадку є “неефективне виконання функцій керівника конкретного закладу, підприємства чи організації”.

Чиновник уточнив, що керівник закладу освіти не зобов’язаний перевіряти COVID-сертифікати працівників на автентичність, але якщо виявиться, що сертифікат є підробкою, цим питанням повинні займатися правоохоронні органи.

 


Читайте також:


Залишити коментар: