Дякуємо, що витримав: матір і син Сенцова прокоментували його звільнення



Матір Олега Сенцова Людмила разом з сином звільненого бранця Владислав 8 вересня приїхали до Києва, щоб зустрітися з ним. За словами Людмили Сенцової, звістка про звільнення сина була дуже неочікуваною, але принесла лише позитивні емоції.

- джерело.

Родичі українського режисера до останнього не могли повірити в те, що його включили до списку на обмін, розповіла матір Сенцова у коментарі ATR.

“Усі чекали, що це буде не він, що він не увійшов до списку. Було страшно. Але потім, коли ми побачили літак, це було щось неймовірне. Ми з Владиславом ледь не здуріли, стрибали від щастя”, – пригадує Людмила Сенцова.

Крім того, вона поділилася тим, які теплі слова планує сказати сину одразу ж при зустрічі.

Я скажу йому: дякую, що витримав, що я можу знову тебе побачити і що ти у мене живий. Все, мені більше нічого не потрібно,
– розповіла мати звільненого бранця.

Вона також розповіла, що у день звільнення Олега Сенцова її телефон буквально розривався від дзвінків. Їй телефонували, щоб привітита і подякувати за те, що дочекалася свого сина.

Своїми переживаннями поідлився і син українського режисера Владислав. Коли у 2014-му батька запроторили за ґрати окупанти, хлопцеві було лише 10.

“Я тата одразу впізнав, коли по телевізору побачив разом з моєю сестрою Аліною. Він тиснув руку Володимиру Зеленському – президентові України”, – зазначив Владислав Сенцов.

 


Читайте також:


Залишити коментар: