«Дуже хвилювався»: фізіогноміст розповіла про емоції Зеленського на інавгурації



Фахівець наголосила, що він точно був справжнім, щирим і дуже хвилювався.

- джерело.

Під час інавгураційної промови Президент України Володимир Зеленський думав про те, що «відтепер за кожне своє слово йому доведеться нести відповідальність».

Про це сказала «OBOZREVATEL» психолог, психотерапевт, фізіогноміст Світлана Арефнія.

«Мені здається, що він думав про те, що, по-перше, він пройшов цей складний шлях, що, незважаючи на всі перепони, йому вдалося встояти. По-друге, він міг думати про те, що він бере цю відповідальність на себе і про те, що відтепер за кожне своє слово йому доведеться нести відповідальність. Він точно був справжнім, він точно був щирим і він точно дуже хвилювався», – сказала вона.

Психолог, яка знайома із Зеленським особисто, підкреслила: «Це порядна, чесна і дуже людяна людина – це ті якості, які необхідні для президентства. Тому що його формат новий – спілкування з народом через життєві цінності. Так ще ніхто не робив, і цим він привертає, цим він бере».

Водночас вона визнала, що «чутливість і емоційність у певний момент може йому завадити» – «у політиці, як не крути, необхідна жорсткість і холоднокровність».

Також фізіогноміст додала: «Це двоякий момент: з одного боку, добре, коли є жорсткість і холоднокровність, з іншого, добре, коли є чутливість і людяність».


Читайте також:


Залишити коментар: