ДТП з автобусом в Італії: кількість постраждалих перевищила 30 осіб



Водій автобуса – італієць. Він уже допитаний слідчими. Серед основних версій аварії – необережність при водінні.

- джерело.

Кількість постраждалих унаслідок ДТП з туристичним автобусом у районі італійського міста Сієна перевищила 30 осіб, серед них 19 росіян. Кількість загиблих залишилася колишньою – одна людина. Про це в середу, 22 травня, повідомляє ТАСС з посиланням на дані посольства РФ в Італії.

“Ми встановили, що загибла – росіянка”, – сказали в посольстві, додавши, що не можуть розголошувати ім’я і прізвище загиблої. Дипломати також не можуть підтвердити рід її діяльності.

Італійські ЗМІ повідомляли, що загибла – 40-річна жінка-гід, яка супроводжувала велику групу туристів, у яку поряд з росіянами входили громадяни Вірменії, Казахстану, України, Білорусі, Молдови і Румунії. Туристи прямували з Монтекатіні-Терме на екскурсію в Сієну.

Як вказали в російському посольстві, усі туристи придбали тури в різних компаніях. “Поки знайти компанію, котра організувала поїздку, не вдається”, – додали в посольстві. Не ясно, чи існувала якась страховка і хто буде виплачувати компенсацію.

Водій автобуса – італієць. Він уже був допитаний італійськими слідчими. Серед основних версій – необережність при водінні.

Нагадаємо, ДТП сталася о 09:30 зранку на трасі, що з’єднує Сієну з Флоренцією в районі міста Монтериджоні. Автобус вилетів з дороги і впав у яр і перекинувся. Спочатку повідомлялось про одного загиблого і 10 постраждалих.


Читайте також:


Залишити коментар: