ДТП під Житомиром: загинули четверо юнаків, три жінки травмовані



В результаті на місці події від отриманих травм загинули 26-річний водій і троє пасажирів ВАЗу – 2000, 2001 і 2004 років народження.
У Житомирській області на трасі Київ-Чоп під час аварії загинули четверо юнаків, ще три жінки отримали травми, повідомляє Нацполіція області.

- джерело.

Трагедія сталася 6 вересня, близько 20.30, на 108 км автодороги Київ-Чоп, поблизу повороту на с. Тесневку Коростишівського району. Дорожньо-транспортна пригода сталася за участю ВАЗа і Opel Insignia. В результаті аварії загинули четверо молодих чоловіків і травмовані три жінки.

Попередньо, водій Ваза, здійснюючи маневр розвороту, не надав перевагу в русі автомобілю Opel Insignia, який їхав в Житомир, в результаті чого сталося зіткнення. В результаті на місці події від отриманих травм загинули 26-річний водій і троє пасажирів ВАЗу – 2000, 2001 і 2004 років народження. Всі вони – жителі села Горіхового Коростишівського району Житомирщини.

За кермом іншого легковика перебувала 33-річна мешканка Миколаївської області. Її і двох пасажирок, 1981 року народження, доставили до Коростишівської районної лікарні, попередньо з забоями.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіціі в області та Коростишівського відділу. Наразі всі обставини ДТП з’ясовуються в рамках розслідування кримінальної виробництва, розпочатого за статтею “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами” Кримінального кодексу України.


Читайте також:


Залишити коментар: