Дружина Зеленського розповіла, якою уявляє себе в ролі першої леді



Дружина шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленського Олена в інтерв’ю ICTV розповіла, якою уявляє себе в ролі першої леді

- джерело.

“Я розумію, що це складна роль, я можу зараз зануритися в потік інформації, який маю вивчити, зрозуміти, увібрати, для того, щоб бути гідною людиною поруч. Але мені здається, що не обов’язково перша леді повинна брати на себе якусь головну роль в цій ситуації. Мені здається, цей тандем має повторювати те, що відбувається в родині насправді. У нас в сім’ї є лідер, я допомагаю йому і підтримую його як можу, але, мені здається, перетягувати ковдру на себе було б абсолютно неправильно”, – сказала Зеленська.

Вона також зазначила, що буде писати промови для чоловіка, якщо той стане президентом.

“Шкода, що не можна під час виступу відразу редагувати”, – додала Зеленська.

Раніше вона сказала, що була проти висунення його кандидатури на виборах президента України.

Зеленського готові підтримати на президентських виборах 29,4% українців серед тих, хто визначився і голосуватиме, свідчать результати опитування, проведеного центром Соціальний моніторинг і Українським інститутом соціальних досліджень ім. О.Яременка.

Лідера Батьківщини Юлію Тимошенко готові підтримати 17,2% опитаних, а нинішнього главу держави Петра Порошенка – 14,9% респондентів.


Читайте також:


Залишити коментар: