Доля Авакова вирішиться найближчим часом, у Зеленського зробили заяву: «Буде пропонувати…»



Лідер «Слуги народу» Дмитро Разумков розповів про те, яким його партія бачить майбутнє голови МВС Арсена Авакова

- джерело.

Після того, як партія президента здобула перемогу на позачергових парламентських виборах, в мережі стала з’являтися інформація про те, хто може зайняти ті чи інші посади в новому уряді. Зокрема, повідомляється, що Арсен Аваков може позбутися посади міністра внутрішніх справ.

Разумков заявив, що поки не може дати точної відповіді на питання, чи залишиться Аваков в своєму кріслі.

«Я вам зараз і не зможу чітко відповісти, тому що висуваються не я – ні як глава партії, ні як майбутній, напевно, народний депутат. А це буде пропонувати новий керівник уряду. Але керівник уряду, глава уряду з’явиться трохи пізніше», – заявив лідер «Слуги народу» в інтерв’ю «Українській правді».

При цьому він підкреслив, що ніяких кулуарних домовленостей про збереження за Аваковим його посади не було.

«Що стосовно позиції з комунікацій, я з Арсеном Борисовичем перетинався кілька разів. Один раз на інавгурації, ще на якомусь заході. Але, скажімо так, якихось кулуарних переговорів ми з ним точно не вели», – зазначив Разумков.

Він вважає, що на цих виборах МВС зайняло рівновіддаленість позицію від усіх і в принципі виконало ті завдання, які перед ним стояли – забезпечити прозорість виборів.

«Ми з вами бачили президентську кампанію – перший і другий тур. Справедливості заради, Нацполіція багатьом поламала і схеми, і сітки. Виходячи з того, що я бачу в рамках підготовки до виборчого процесу, поліція витримує ту рівновіддаленість позицію по відношенню до всіх політичних сил, в тому числі і до нашої», – зазначив Разумков.


Читайте також:


Залишити коментар: