Додому до жінки приходив пес і просто спав. Але в один із днів до його нашийника була прикріплена записка.



Одного разу повернувшись додому жінка виявила на своєму задньому дворі не знайомого їй ретривера. Собака була доглянута, видно, що не голодувала і мала нашийник, судячи з усього у неї були господарі.

- джерело.

Коли жінка зайшла в будинок, пес пройшов слідом за нею і просто ліг на килимку біля дверей і міцно заснув. А коли прокинувся, просто тихенько пішов.

На наступний день жінку чекала така ж картина, все в точності повторилося, і знову виспавшись, пес пішов. І так тривало кілька тижнів. Коли дізнаєтеся причину такої дивної поведінки собаки ви будете в захваті.

«Цей ретривер став навідуватися до мене додому. Дивлячись на нього ставало зрозуміло, що у нього є сім’я, адже він був доглянутий і ситий».

«Я його погладила; і він пройшов в будинок за мною, приліг на килимку і міцно заснув. А виспавшись, він підійшов до дверей і я його випустила».

«На наступний день він знову повернувся, привітався зі мною, і зайшов до хати і знову заснув на килимку. Це тривало кілька тижнів».

«Ця ситуація мене зацікавила, і я вирішила з’ясувати, чому так відбувається і хто господарі цього пса. Я вирішила написати записку і приколоти її до нашийника.

Ось що я написала:

«Я хотіла б дізнатися, хто є власником цього прекрасного пса і запитати, чи знаєте ви, що ваш пес приходить кожен день до мене додому, спить кілька годин і йде?»

«На наступний день, пес повернувся і на його нашийнику висіла записка з відповіддю:

«Розумієте, він живе в будинку з 6 дітьми. Наймолодшим немає ще й трьох років. Він просто дуже хоче виспатися. І якщо Ви не заперечуєте, можна я завтра прийду з ним?».


Читайте також:


Залишити коментар: