Дочка Зеленського зростає справжньою красунею: “рідкісні фото з сімейного альбому”



Подружжя Володимир та Олена Зеленські виховують двох дітей

- джерело.

Син новоспеченого президента України Володимира Зеленського Кирило народився в 2013 році, сімейна пара також виховує дочку Сашу 2004 року народження.

Слід зазначити, що дочка Володимира Зеленського Олександра – вже помітно подорослішала, дівчинка любить займатися музикою – грає на фортепіано і проводити час з сім’єю:

«Сідає і на слух сама сприймає музику, вчиться».

Володимира Зеленського можна віднести до когорти прогресивних батьків, він раніше заявляв, що не бажає завантажувати дитину «своїми догмами», які роками вбирав сам:

«Зараз, напевно, потрібно викручувати цю губку і вчитися багато чому у дітей», – згадував Володимир, тим самим натякаючи, що дітям потрібно надавати якомога більше свободи вибору власного життєвого шляху.

Також раніше Володимир Зеленський зізнався, що дочка активно допомагає їм з дружиною у вихованні молодшого брата – Саша із задоволенням переодягає малюка, купає:

«Він не примхливий, хоча веселий і рухливий – в мене пішов», – згадував якось Володимир Зеленський у властивій йому дещо жартівливій манері.

Відомо також, що дочка Володимира і Олени Зеленських Олександра колись приходила на шоу “Розсміши Коміка”, чиї впевненість в своїх силах і талант, тоді зовсім підкорили її зоряного батька.

«Діти – це взагалі унікальна подія в житті людини! Дивлюся на них і розумію: вони чисті в помислах, вчинках. Вони хочуть бути вільними », – колись зізнавався в інтерв’ю вітчизняним ЗМІ Володимир Зеленський.


Читайте також:


Залишити коментар: