Дочка Пугачової і Галкіна випадково розсекретила подробиці їхнього життя – відео



Ліза зі своїм братом Гаррі вирішила спробувати себе в репі

- джерело.

На сторінці відомого коміка і шоумена Максима Галкіна з’явилося відео з їхніми з Аллою Пугачовою дітьми. На черговому забавному відео дітки читають реп. Схоже, що 5-річні малюки вирішили описати свої насущні проблеми. Так, Гаррі поскаржився, що не може покататися на новому мотоциклі, а Ліза в своєму реп-оповіданні показала ситуацію, в якій її мама, чи то пак Алла Пугачова, не може приїхати додому ввечері і пограти з дочкою:

“Сегодня я вышла на улицу, и кто-то мне звонил. Я ответила ему, а это оказалась мама. Она сказала, что она не приедет сегодня ночью и не зайдет ко мне в комнату поиграть”, – зачитала Ліза. У коментарях під відео багато читачів припустили, що Ліза таким чином “видала” Аллу Пугачову, яка, схоже, часто вже не ночує вдома.

https://www.instagram.com/p/BquItvaB8M2/?utm_source=ig_embed

“Мати не ночує вдома! Ось тобі й маєш!”, “Заклала дочка маму. Чи не приїде мама на ніч”, “І самі видають інфо, тепер зрозуміло, що мами немає вдома вночі”, “А чому Мама вночі не приїде додому?” , “Так можуть всі секрети сім’ї” репануть “”, “З мамою класно,” не прийде вночі додому “)”, “Маму Ліза” здала “так ненав’язливо”, “Мене одну цікавить, де буде її мати вночі?”, “Тепер у всіх питання – А де ж мама, вночі? “, – пишуть в коментарях прихильники зіркової пари.


Читайте також:


Залишити коментар: