До останнього тримав за руку: Чоловік померлої Марини Кукліної-Май вразив Мережу зворушливим вчинком



Чоловік української актриси Марини Кукліної-Май опублікував в мережі зворушливі пости про неї. Під ними українці висловили свої співчуття чоловікові, який переживає смерть коханої дружини.

- джерело.

Трагедією режисер Андрій Май-Малахов поділився на особистій сторінці в Facebook. “Марина”, – коротко написав він в одному з постів. Крім того, чоловік покійної актриси уточнив, що прощання з нею відбудеться 8 жовтня в Театрі юного глядача на Липках в Києві.

Примітно, що ще 12 вересня Май-Малахов постив спільні фото з дружиною на честь їхньої 11 річниці весілля. На одному фото молоді люди посміхаються, тримаючись за руки. На другому фото, зробленому, найімовірніше, вже під час хвороби Май-Кукліної, чоловік також тримає її за руку, але обличчя жінки не видно. “11 років разом. 12.09.19”, – коротко написав він.

Відзначимо, що ЗМІ повідомляли про те, що Марина Кукліна-Май довгий час боролася з онкологічним захворюванням. Так, в травні колеги і друзі актриси навіть відкривали спеціальний збір, щоб допомогти жінці з оплатою лікування. У коментарях під постами вони бажали жінці здоров’я.


Читайте також:


Залишити коментар: