ДНК Олега Винника можна купити за 1000 гривень



Один з найкрасивіших співаків країни, Олег Винник, відтепер може стати близьким кожній українці. Більше того, ще рік-два і жінки отримають свого персонального Олежку. Як саме? Купити ДНК Олега Винника віднедавна можна в Інтернеті.

- джерело.

Свій рейтинг речей з ДНК артиста склав і сайт «lime».

Наприклад, за 4000 гривень можна придбати пачку недоїденого печива. Як стверджує продавець, Олег розпакував її під час концерту, але з’їв тільки дві штучки.

Цікавіший лот – ручка, яку Винник взяв у шанувальника Данила, щоб роздати автографи. Фанат зберіг «реліквію» і тепер готовий віддати її за ціною в 200 гривень.

Більше того, в Мережі можна придбати ковпачок від ручки, який нібито жував співак, огірок, який він помацав, і стаканчик, з якого артист пив.

А за 1000 гривень можна стати володарем однієї гривні, яку Винник тримав в руках. Ну а зовсім даром будь-хто може забрати додому котика, який схожий на Олега.

Дещо дешево продають купюру номіналом 10 гривень, – пише «segodnya.ua».

В описі до товару зазначено: «Олег Винник за них купив пиріжок» (ймовірніше всього пиріжок був з горохом, – співак їх обожнює). За банкноту просять 1000 гривень. Десятку співак витратив у місті Сміла, Черкаська область.

Журналісти видання намагався подзвонити за вказаним номером в контактах. Трубку взяли лише один раз, але відразу ж повісили. Поговорити з продавцем журналістам так і не вдалося.

Відтак, «вовчицям» співака залишається лише скуповувати речі, до яких торкався їхній кумир і чекати, коли наука піде вперед настільки, що у кожного вдома буде своя лабораторія для клонування.


Читайте також:


Залишити коментар: