Для будівництва інфраструктури наймуть 150 тисяч українців



Державні компанії шукають шляховиків-асфальтобетонників, машиністів, водіїв, дорожніх майстрів, листонош та інших робітників.

Інфраструктурні і суміжні галузі в Україні потребують залучення 150 тисяч нових фахівців, заявив керівник Мінінфраструктури Владислав Криклій. Про це, в п’ятницю, 1 травня, повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури.

- джерело.

За словами глави відомства, тільки для оновлення українських доріг Укравтодор планує найняти близько 38 тисяч фахівців-дорожників.

“Близько 38 тисяч фахівців-дорожників залучає Укравтодор для оновлення українських доріг. Це дозволить створити ще близько 120 тисяч робочих місць у супутніх галузях. Понад три тисячі вакансій відкрила Укрпошта. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб у людей була робота в такий непростий час, підвищуємо безпеку праці і соціальні гарантії для наших працівників”, – зазначив Криклій.

Раніше Держстат заявив, що в березні середня заробітна плата в Україні склала 11 446 гривень, що на 5,5% (599 гривень) більше в порівнянні з лютим поточного року і на 11,8% (1209 гривень) вище в річному вимірі.


Читайте також:


Залишити коментар: