Дівчина дозволила своєму хлопцю зраджувати їй: в чому причина



Дівчина дозволила своєму хлопцю зраджувати їй: в чому причина

- джерело.

Хлопець був здивований від дивної пропозиції своєї дівчини, яка дозволила йому спати з будь-якою іншою жінкою. Чому вона це запропонувала – читайте далі на Life 24.

Джерело:Daily Star

Хлопець не впевнений, що йому робити в цій ситуації, тому спитався поради у користувачів Reddit. Він пояснив, що так дівчина спробувала розв’язати давню проблему в стосунках.
Пара зустрічається вже майже 9 років: вони цілком влаштовують один одного. Однак дівчина практично не хоче займатися коханням через низьке лібідо. Але вона переживає, щоб її партнер був задоволений в плані сексу.

У моєї дівчини низьке лібідо, і вона придумала рішення. Вона дивилася якесь телешоу, і там була пара зі схожою ситуацією. Вона сказала, що я можу зробити це з будь-ким. Головне, щоб у мене з коханкою не було емоційного зв’язку, – написав хлопець.

Він чесно зізнався, що збитий з пантелику від такої пропозиції. Адже йому подобається секс із коханою, але у них це відбувається раз на кілька тижнів. До слова, дівчина взагалі не ревнує його ні до кого.

Краєвиди нічного міста, ніжні погляди та зізнання у коханні – зробіть ковток улюбленого червоного сухого від SHABO та запам’ятайте цей особливий вечір на смак. Обирайте найромантичніше червоне в інтернет-магазині SHABO.
Не всі користувачі Reddit зрозуміли таке прохання від кохано. Вони рекомендують добре подумати, перш ніж щось робити:

Будьте обережними. Ситуація може ускладнитися, якщо ви справді почнете спати з іншими людьми.
Вона хоче дозволити тобі спати з іншими, бо сама хоче спати з іншими. Це перше, що мені спало на думку.


Читайте також:


Залишити коментар: