Діагноз “дуже хворий”: що кажуть експерти про здоров’я Путіна (ФОТО)



Про те, що президент-агресор Владімір Путін серйозно хворий, ходять чутки вже давно.

Пише - джерело.

Експерти зазначають, що є кілька версій діагнозів кремлівського “фюрера”, зазначає ТСН.ua. Одна з них – хвороба Паркінсона та рак. І якщо із першою Путін може жити довго. то друга – рано чи пізно призводить до смерті.
На відео двомісячної давності, під час вітання з Лукашенком, рука Путіна сильно тремтіла, а вже сидячи в стільці диктатор міцно тримався за його ручку. Ноги президента РФ теж “пританцьовували”, контролювати їхні рухи Путіну було важко.
На зустрічі із міністром оборони РФ Шойгу з Путіним відувалось схоже. “Фюрер” так само міцно тримався за край столу, наче намагаючись приховати тривожність і тремор рук.

Професор Ерік Бьюсі, експерт з мови тіла з Техаського технологічного університету, сказав The Sun Online, що за останні кілька років Путін сильно змінився і послабшав.
“Це разюче ослаблений Путін порівняно з людиною, яку ми спостерігали ще кілька років тому. Здоровому президентові не потрібно було б підтримувати свою руку тримаючись за стіл, і він не турбувався б про те, щоб утримувати обидві ноги на землі. Це не портрет здорового Путіна, а того, хто має вигляд дедалі слабшим і ледве здатним тримати себе у вертикальному” положенні за маленьким столом для переговорів”, — зазначив Бьюсі.

Одутле обличчя і шия Владіміра Путіна говорять про те, що він проходить лікування стероїдами, також давно припускають, що Путіна постійно супроводжує лікар, який спеціалізується на раку щитовидної залози.

Хірург Московської центральної клінічної лікарні Євген Селіванов не менше ніж 35 разів літав до російського лідера в чорноморський курорт Сочі. І навряд чи для того, щоби просто побачитися з президентом. До речі, дисертація цього лікаря, що відображає область його лікарської спеціалізації, називалася: “Особливості діагностики та хірургічного лікування хворих похилого та старечого віку при раку щитовидної залози”.


Читайте також:


Залишити коментар: