Дебати Порошенка та Зеленського: хто і яку суму заплатить за організацію



Проведення дебатів між кандидатами у президенти України Володимиром Зеленським та Петром Порошенком на НСК “Олімпійському” обійдеться у 6-8 мільйонів гривень. Ці гроші порівну заплатять виборчі фонди кандидатів.

- джерело.

Спікер передвиборчого штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков в ефірі “112 Україна” зауважив, що самі кандидати хочуть провести дебати, тому “було б неправильно навантажувати державний бюджет витратами на цей захід”.

Тому, виборчим фондам Зеленського і Порошенка прийдеться віддати приблизно по 3-4 мільйони на проведення дебатів 19 квітня на стадіоні.

“Це, звичайно ж, великі гроші, але я думаю, що в бюджеті країни знайдуться інші статті, на які варто було б витратити ці ресурси”, – сказав Разумков.

Схожу суму назвав і голова правління Суспільного Зураб Аласанія. За його підрахунками, проведення дебатів на “Олімпійському” може обійтися у 5,6 мільйонів гривень.

Напередодні Зеленський записав відеозвернення, яке адресоване не Петру Порошенку, а всім громадянам. Зеленський запросив українців на дебати Зеленський оголосив про початок розповсюдження квитків на дебати з Порошенком на “Олімпійському” та запропонував отримати квитки на цей захід. Їх можна отримати на сайті debaty2019.org.ua. Перед дебатами кандидатів на стадіоні відбудеться безкоштовний концерт, на якому виступатиме Ольга Полякова та Дзідзьо.


Читайте також:


Залишити коментар: