Де “свої” одразу видно! Сергій Притула видав потужний патріотичний пост



Відомий шоумен та ведучий Сергій Притула, який відомий своїм гумористичним шоу “Вар’яти”, не лише гастролює з виступами, а й допомагає українській армії.
Сергій Притула з перших днів російсько-української війни допомагає військовим. Він постійно звітується на своїй сторінці в фейсбук про надходження, витрати та потреби військових. Окрім того, він відомий своїми патріотичними заявами.

- джерело.

Буває так, що по-справжньому відчути свою приналежність до рідної культури, усвідомити її красу та значущість людина може лише, перебуваючи на чужині. Навіть якщо це просто туристична поїздка.

На своїй сторінці в мережі Фейсбук відомий телеведучий і волонтер Сергій Притула опубілкував допис, в якому розповів про випадок, який трапився із ним під час відпочинку в Єгипті та дозволив вкотре усвідомити себе українцем:

“Їдальня єгипетського готелю. Ще не сезон. Зал заповнений відсотків на 30. Віолончелістка, під музичний супровід якої туристи насолоджуються усім ресурсом all-inclusive, закінчує якийсь класичний твір і, після нетривалої паузи, приступає до наступної композиції. Я перериваю бесіду з дружиною, замовкаю і починаю хаотично згадувати твір, бо ноти ну дууууже знайомі. За мить на моєму обличчі з’являється посмішка. Віолончелістка пальчиками та смичком видобуває з інструменту ноти композиції Олександра Пономарьова “Я люблю тільки тебе”. Ну, там де про “лебідку кохану”.

Обводжу поглядом зал. Десь за третиною зайнятих столиків крутять в різні боки головами такі самі, як я, з посмішкою на устах, чоловіки та жінки. Зустрічаємось поглядами. Киваємо один одному головами. Посміхаємось. Зустрічаюся поглядом з віолончелісткою, посміхаюсь, показую рукою “лайк”. Спасибі дівчино, сеанс ідентифікації закінчено. Де “свої” видно :))).

P.S. День перед тим скрипалька потішила “Спи собі сама” Скрябіна. Ну і піаністка теж наша :)))”.

Окрім того раніше, Притула зазначав, цитуємо:

Я бачу майбутнє України не надто веселим для мене, насправді. Тому що я не бачу лідерів думок для зміни глобальних тенденцій, які відбулися. Зокрема відтік робочої сили, старіння нації, зменшення народжуваності.

На кожного такого, як я, який залишився в країні і не виїхав, податкове навантаження не факт, що буде зменшуватися. А зростати теоретично може, тому що кількість бюджетників, яких нам доведеться утримувати, буде тільки збільшуватися.

Я не впевнений, що найближчим часом нам вдасться подолати корупцію, тому що занадто сильна кругова порука, занадто сильні місцеві еліти, щоб хтось з Києва їх міг дуже швидко переламати. Я своє майбутнє в цій країні бачу – а, якщо я тут буду, то буде веселіше.


Читайте також:


Залишити коментар: