Де наша Прага ?: Богдан поцікавився у Кличка про управління бюджетом Києва



У нашому суспільстві витрачання коштів завжди треба контролювати, – вважає Богдан

- джерело.

Заступник президента Андрій Богдан пояснив голові Києва Віталію Кличку, як, на його думку, потрібно правильно розпоряджатися бюджетом столиці.

Про це стало відомо під час ток-шоу Савіка Шустера “Свобода слова” на каналі “Україна”

“Знаєте, скільки бюджет міста Прага? 2 мільярди 800 мільйонів доларів. А знаєте, скільки бюджет міста Києва? 2 мільярди 200 мільйонів доларів. Де наша Прага?”, – поцікавився Богдан.

Кличко відповів, що за чотири роки бюджет Києва виріс до 60 мільярдів гривень.

“Ну ось, бачите, ви вмієте заробляти, але не вмієте витрачати … Ви залишаєтеся мером Києва. Просто з’являється людина, яка вас контролює. Ви, з одного боку, самі приймаєте рішення, куди платити, і самі контролюєте – правильно, вчасно, чи достатньо, або можна ще додати. Але, коли з’являється людина, яка з боку приходить і контролює вас, ви вже заперечуєте, вам це не подобається … “, – зауважив Богдан.

Ведучий програми Савік Шустер уточнив, чи має право призначений чиновник контролювати обраного на виборах людини?

“У нашому суспільстві витрачання коштів завжди треба контролювати”.

 

4 вересняКабмін звільнив Віталія Кличка з посади голови КМДА. Про це повідомив народний депутат фракції “Європейська солідарність” Олексій Гончаренко на своїй сторінці в Facebook.

Вже увечері 4 вересняподання на звільнення Кличка було передано президенту Володимиру Зеленському. Сам Кличко відреагував на своє звільнення заявою про те, що двовладдя у Києві – це неправильний крок.


Читайте також:


Залишити коментар: