“Давай вали, Свєта”: відомий музикант з матами накинувся на Тихановську, відео



Лідер груп “Ляпіс 98” і BRUTTO Сергій Міхалок, який нещодавно отримав звання “Заслуженого артиста України”, різко розкритикував дії лідера опозиції Білорусі Світлани Тихановської.

- джерело.

Відповідне відео Міхалок опублікував в Facebook.

Музикант в гострій формі висловив свою незгоду з бездіяльністю Тихановської як “обраного президента”.

“Я хочу прості питання задати. Тому що мені не зовсім зрозуміло … Свєта, вітаю, ви президент. Ви ось з канцлером зустрічаєтеся, ще щось … У мене є кілька питань до вас. Якщо ви президент, то де ваш перший указ або декрет. Ну там про землю, б**дь або про розпуск бандформувань, які зараз виступають від імені Міністерства внутрішніх справ. Або про розпуск якихось федерацій – тобто прогнати чиновників, які позбавляють наших прекрасних спортсменів можливості виступати на міжнародних змаганнях і гордо нести біло-червоно-білий прапор нової Білорусі? ” – почав свої претензії Міхалок.

Також він розкритикував бажання Тихановської запросити президента Росії Володимира Путіна для медіації переговорів по ситуації в Білорусі нарівні з представниками інших країн.

“Ви хочете користуватися медіатором! Який на х ** й медіатор! І причому медіатором в нашу країну ви кличете головного імперіаліста, ну, по суті, “доктора Зло”, і зараз головного антигероя людства! Ви звете медіатором Путіна”, – обурюється Міхалок.
Обережно, відео містить ненормативну лексику!

А в кінці своєї промови музикант скористався алегорією, де порівняв Тихановську із зайцем.

“На переговори вовка з зайцем, бл ** ь, запрошується лисиця, на х **. Вона на ** т старого вовка, на х **, а зайця все одно з’їсть! Який медіатор? Це людина, яка хоче відновити Радянський Союз … у нього бажання – відновити імперію! Не потрібен медіатор! Грай “по-дворовому”: гітару дали, швидше бомби. А то гітару дали, зараз медіатор принесуть … зараз розбіжиться вся публіка. Давай, вали, Свєта! Давай побільше світла і вогню”, – емоційно доносить свою думку Міхалок.


Читайте також:


Залишити коментар: