Дата кінця війни змістилася. Астрологи пояснюють чому путін програє у будь-якому разі



Мирне життя обов’язково повернеться

Пише - джерело.

Кремль вибрав не сприятливий час для вторгнення в Україну, впевнений астролог та суддя проєкту «Битва екстрасенсів» Хаял Алекперов.

На його переконання, загалом 2022 рік несе позитивну енергетику, а число 2 – ангельське.

Відтак усі сили стають на захист справедливості заради поновлення гармонії. І кожен хто наважиться її порушити – отримає відсіч і поразку.

Я щодня молюся, щоб мир на українській землі настав якнайшвидше. І знаєте, нещодавно мені був сон. Я побачив, як я стою на Майдані Незалежності. Яскраво світить сонце, цвітуть троянди та радісно дзвонять дзвони. І раптом у сонячному світлі я побачив Ангела з мечем.

Він мені сказав лише одну фразу: «Світло завжди перемагає пітьму, не сумнівайся», — каже Хаял Алекперов.

Укладання мирних угод, підписання документів відбудеться в середині травня, запевняє провидиця Катерина Сінчук. Вона впевнена, що жити путіну залишилося недовго.

Я думаю, що це буде 22 серпня, — каже Сінчук.

Натомість повне відведення військ відбудеться у вересні, а загалом мирне життя поволі набиратиме обертів уже з середини травня, запевняє ведична астропсихологиня Мирослава Барабаш.

Війну в один день можна почати, але не закінчити. До мирного життя українці переходитимуть у травні, а ось повне виведення військ відбудеться у вересні, — каже вона.

А ось окультний маг Наталія Ясінська вважає, що деякі процеси можуть затягнутися.

Це моє особисте бачення — все ще може затягнутися. Завершальні процеси можуть розпочатися у квітні, але закінчитися у червні-липні, — передбачає Наталя.


Читайте також:


Залишити коментар: