Дан Балан не втрачає надію: Тіна Кароль розповіла, як єдиний син ставиться до появи сестрички



Відома українська поп-діва Тіна Кароль після смерті її чоловіка Євгенія Огіра сама виховує їхнього сина Веніаміна. Хлопцю уже виповнилося 11 років і він навчається у Великобританії. Проживає син Тіни в українській сім’ї. Веніамін розповідає, що ні його однолітки ні вчителі не акцентують особливої уваги на тому, що його мама відома співачка.

- джерело.

Тіна зізнається, що дуже скучає за Веніаміном у час його відсутності вдома, проте розуміє, що влаштувавши сина навчатись у Великобританії зробила незамінний вклад у його майбутнє.

Син Тіни Кароль росте дуже розумним і кмітливим хлопчиком. Мама любить розмовляти з ним не лише на дитячі теми. Тіна розповідає, що завжди радиться з сином і часто дослухається до його порад.

Після смерті коханого чоловіка Тіна запевняла, що тепер єдиним чоловіком у її житті є Веніамін. Проте, зовсім недавно співачка зізналась, що вже готова до нових стосунків і говорила про це зі своїм сином. Веніамін відреагував досить спокійно і з розумінням. Проте, до можливого майбутнього вітчима син Тіни Кароль ставитиметься серйозно і не дозволить образити маму — розповіла співачка.

Тіна повідомила шанувальників, що хотіла б мати ще одну дитину. Син підтримує таке рішення, проте, до появи братика чи сестрички ставиться без особливого ентузіазму.
“Хоча, він ще маленький, та оцінює ситуацію, як мужчина. Я дуже тонко дивлюся на такі речі і дозволяю йому озвучувати всі свої думки” – зазначила Тіна Кароль.

 


Читайте також:


Залишити коментар: