Даффі Дак або Лох-несське чудовисько: пишногуба мадам зробила ще одну ін’єкцію



Дівчина з Болгарії зробила як мінімум два десятки ін’єкцій в губи

- джерело.

22-річна студентка з Болгарії Андреа Іванова зробила собі приблизно 20 ін’єкцій у губи заради схожості з зовнішністю всесвітньо відомої ляльки Барбі.

Так, за словами пишногубої дівчини, 28 квітня вона в черговий раз вколола в губи гіалуронову кислоту. Також Андреа зізналася, що бажає і далі змінювати свою зовнішність, у тому числі збільшувати губи. Знімками своєї трансформації вона ділиться на сторінці в соціальній мережі Instagram під ніком @andrea.andrea345.

“Лікарі вважають, що мені час зупинитися, але я хочу, щоб губи стали ще більше. Мій доктор згоден робити мені ще ін’єкції, але мені потрібно почекати як мінімум пару місяців до наступної процедури. Мені дуже подобаються мої нові губи, незважаючи на те, що після ін’єкцій мені важко їсти. Не впевнена, що у мене найбільші губи в світі, але, думаю, вони одні з найбільших”, – сказала дівчина.

Варто відзначити, що Андреа почала експериментувати зі своєю зовнішністю ще в 2018 році та ходила на процедури мінімум раз на місяць. Вона регулярно збільшувала губи, а також зробила операцію зі збільшення грудей. Дівчина стверджує, що з дитинства мріяла виглядати як лялька Барбі. Однак користувачі мережі заявляють, що Андреа більше схожа на Даффі Дак або Лох-неське чудовисько.

Сама Андреа задоволена своїм вибором і вважає, що люди мають право виглядати так, як вони хочуть, навіть якщо їх зовнішній вигляд не відповідає загальноприйнятим стандартам краси.


Читайте також:


Залишити коментар: