«COVID-19 був штучно створений штучно: він у руках військових Китаю», – італійський вчений опублікував книгу (ФОТО)



Сьогодні з друку вийшла книга вченого Джозефа тріттій «Химера, яка змінила світ» «Cina COVID 19. La Chimera che ha cambiato il Mondo» (Edizioni Cantagalli, Сієна, 2020 року). Про це повідомляє  AsiaNews.it

- джерело.

Як cказано в розгорнутій рецензії:

COVID-19, що вбиває і заражає людей у всьому світі, не є природним вірусом; він був створений в Ухані, в секретній лабораторії четвертого рівня.
Не лише китайські, але й французькі та американські вчені внесли свій вклад в створення цієї «химери» – організму, створеного в лабораторії.
Ще кілька місяців тому така ідея була б позначена теорією змови, яку зневажливо відкидають люди, які вірять у невинність Китаю.

У книжці ж ця теза підкріплена ​​великою документацією, датами, фактами, та самим іменем всесвітньо відомого вченого, професора Джозефа Трітто, президента Паризької світової академії біомедичних наук і технологій (WABT), неурядової установи, заснованої в 1997 р. під егідою ЮНЕСКО.

Як стверджується,

На 272 сторінках книги La Chimera che ha cambiato il Mondo (Китай COVID 19. Химера, яка змінила світ), професор Трітто пояснює походження вірусу з точністю та науковою рішучістю, починаючи з китайської спроби вивчити вакцини проти ГРВІ, вставлення геному від ВІЛ (що робить організми більш агресивними), долучення елементів коронавірусу, виявлених у кажанів тощо

Автор докладно пише про всіх, хто був залучений до розобок в китайському Уханю:

Професор Ши Чжен Лі, керівник лабораторії Ухань, була провідною фігурою в цих експериментах з генної інженерії, але лабораторія отримувала також допомогу уряду Франції та Інституту Пастера, у якого китайці навчилися використовувати геноми ВІЛ.

Деякі американські вчені також допомагали, в тому числі проф. Ральфу С. Барик з Університету Північної Кароліни, за рахунок коштів Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Американські вчені були зацікавлені у вивченні коронавірусів, що було заборонено в їхній країні до 2017.

Як повідомляється,

Професор Трітто має поважний послужний список. Він – лікар урології, андрології, мікрохірургії безпліддя, професор мікротехнології та нанотехнологій у Великобританії та Індії. Він є запрошеним професором та директором наномедицини в університеті Еміті в Нью-Делі (Індія).

Саме тому він міг уважно перевірити дослідження, проведені в Ухані. На його думку, останні починалися як спроба знайти спосіб боротьби з хворобою, але поступово перетворилися на дослідження з біоінженерії для побудови летальної біологічної зброї.

Не випадково за останні п’ять років лабораторія Ухань отримала найбільшу частину фінансування Китаю на вірусологічні дослідження, перетворивши його на передовий дослідницький центр під безпосереднім контролем Китайської академії наук та уряду Китаю.

За словами професора Трітто,

 

Проф. Ши Чжен-Лі «, ймовірно, не була зацікавлена працювати на військових, якщо тільки її не змушували до цього. Ніхто не сумнівається в її добросовісності».

Однак факт залишається фактом, що після того, як лабораторія потрапила в центр уваги через пандемію, генерал-майор Армії визволення Чен Вей (фото 1), експерт з біохімічної зброї та біотероризму, була призначена керівником Інституту вірусології Ухана.

Фактично, Інститут вірусології Ухань передали під контроль китайських військових. З того часу нічого не відомо про професора Ши Чжен-Лі, який, здається, зник.

У книзі Трито вчені не виглядають позитивно.

Керовані пошуком відкриттів, вони прагнуть влади, амбіцій, кар’єризму та грошей.

Частина книги присвячена дослідженням вакцин, в яких інститути та лабораторії конкурують один з одним не заради медицини та порятунку мільйонів хворих на коронавірус, а лише, для того щоби першими почати продавати вакцину всьому світові.


Читайте також:


Залишити коментар: