Численні переломи і травми голови: на Закарпатті чоловік ледь не затовк дружину і побив доньку



Чоловік, ймовірно, бив жінку будівельним молотком і орудував ножем.

- джерело.

У неділю, 5 вересня, у Тячівському районі Закарпатської області, під час сварки 56-річний чоловік жорстоко побив свою 53-річну дружину, а також травмував доньку. Жінку госпіталізували з численними травмами та переломами.

Про це повідомили у пресслужбі поліції області.

“До поліції надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію до лікарні 53-річної жительки Тячівщини та її 23-річної доньки. Прибувши за викликом поліцейські встановили, що травми потерпілі отримали під час сварки з 56-річним чоловіком”, – йдеться у повідомленні.

На захист матері від батька стала їх донька, яка намагалася його заспокоїти. Однак, не реагуючи на зауваження, чоловік заподіяв численні тілесні ушкодження своїй дружині. Крім цього, незначні травми наніс і доньці.

53-річну потерпілу жінку залишили на лікуванні у медзакладі з численними переломами та травмами голови, а доньку відпустили медики на амбулаторне лікування.

З місця злочину поліцейські вилучили будівельний молоток та ніж, які, ймовірно, були знаряддям злочину.

Поліцейські затримали підозрюваного у замаху на умисне вбивство своєї дружини та доньки (ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст 115 Кримінального кодексу України) та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За скоєне фігуранту загрожує до 15 років позбавлення волі.


Читайте також:


Залишити коментар: