“Чому тут спалюють людей?”: Зеленський “розніс” владу у Миколаєві через дороги (фото, відео)



Президент України Володимир Зеленський розкритикував місцеву владу в Миколаївській області через неналежний стан доріг в регіоні.

- джерело.

Під час візиту на Миколаївщину Глава Держави вимагав від Антимонопольного комітету пояснити ситуацію з тендерами на ремонт і будівництво дорожнього полотна в області, передає “Обозреватель”.

“Наразі у Антимонопольному комітеті перебуває близько 20 справ, які мають однакові зловживання. Зокрема, на цій ділянці – дороги, де брали учать у тендері “Росдорстрой” і “Альтком”. Ці компанії ходять парами на всі тендери в Україні”, – наголосив представник АМКУ.

“Можете зателефонувати цим двом компаніям, які ходять парами, і сказати їм – ми вас більше не бачимо?” – поставив запитання АМКУ Зеленський.

Після цього президент вирішив поспілкуватися з головою управління СБУ в Миколаївській області Юрієм Пасіком.

“Чому тут спалюють людей, чому спалюють конкурентів? Ви знаєте, про що мова? Чому це відбувається на Миколаївщині?” – заявив Зеленський.

У відповідь представник СБУ сказав, що це питання – компетенція Національної поліції. Після цього керівництво місцевого управління поліції пообіцяло протягом місяця завершити слідчі дії щодо цієї справи.

У результаті Зеленський запитав у Пасіка, чи може його відомство захистити ті компанії, які хочуть займатися ремонтом доріг в області.

“Мені що, дзвонити всім очільникам СБУ, начальникам поліції і змушувати писати заяви про звільнення?” – резюмував Зеленський.


Читайте також:


Залишити коментар: