Чоловік викинув співмешканку із 4-го поверху



У Харкові 34-річний чоловік викинув 36-річну співмешканку з вікна 4-го поверху.

- джерело.

Потерпіла з численними травмами в лікарні. Підозрюваного затримали, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

“У 36-річної потерпілої на ґрунті ревнощів виник конфлікт зі співмешканцем. В ході з’ясування стосунків чоловік почав наносити жінці численні удари. Потім він схопив її за передпліччя та виштовхнув з вікна четвертого поверху. Після скоєного підозрюваний втік з місця злочину”, – сказано в повідомленні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею “замах на вбивство”. Зловмиснику повідомили про підозру. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Потерпіла – Ольга Ларкіна. Вона сама вистрибнула з вікна, рятуючись выд чоловыка, розповіла кореспондентові Gazeta.ua родичка жінки Карина Корогод.

“Він її бив і не витримавши насильства вона вистрибнула з вікна 4-го поверху. Він і раніше її бив. Скільки Ольга не зверталася в поліцію – реакції не було. Він наркоман і сусіди не могли допомогти. У Олі двоє діток, вона була годувальницею. Дітей забрала бабуся-інвалід”, – розповіла Карина.

Додала, що Ольга дивом залишилася жива. У неї струс мозку, роздроблений таз, розрив правої нирки, забій м’яких тканин голови, обличчя, перелом стегон, закриті переломи лівої гомілки. Стан ускладнився внутрішньою кровотечею.


Читайте також:


Залишити коментар: