Чоловік тяжкохворої Заворотнюк кинув її заради трюків: “Зовсім інше видовище”



Чоловік відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, якій нещодавно діагностували рак, зібрався її кинути. Фігурист залишає вмираючу дружину заради виступів, на яких виконає небезпечні трюки.

- джерело.

Раніше Петро Чернишов відмовлявся від роботи, щоб проводити більше часу з тяжкохворою дружиною, адже, за словами лікарів, шансів на одужання у неї немає. Тепер його колега Тетяна Навка повідомила, що фігурист готується виконати на початку листопада головну роль в новому льодовому шоу “Аленький цветочек”.

У студії “Вечірнього шоу з Аллою Довлатовою” Навка заявила, що у виставі задумано кілька ризикованих трюків:

“Це буде зовсім інше видовище, ніж “Руслан і Людмила”. Ми з Петром будемо літати на спеціальному балконі без страховки”.

Виходить, що чоловік смертельно хворої зірки “Моєї прекрасної няні” ризикуватиме життям заради шоу, в той час як Заворотнюк “з’їдає” онкологія. Шанувальники були шоковані цією звісткою. На їхню думку, Чернишов повинен знаходитися біля ліжка дружини, а не виконувати трюки з Навкою.

Деякі фанати відзначили, що якщо фігурист дозволяє собі залишити Заворотнюк на тривалий час, значить актриса йде на поправку і все не так погано, як розповідають ЗМІ.


Читайте також:


Залишити коментар: