Чоловік Анастасії Заворотнюк пішов: Петро Чернишов зробив важливу заяву



Після екстреної госпіталізації чоловік актриси Анастасії Заворотнюк заявив, що йде з льодового шоу «Руслан і Людмила».
Сьогодні, 13 вересня, зірка серіалу “Моя прекрасна няня” Анастасія Заворотнюк потрапила в реанімацію. Всіма улюблена актриса була екстрено госпіталізована з набряком мозку. Пухлина дала метастази в мозок і її стан різко погіршився. Лікарі приймають рішення про оперативне втручання, але боятися, що Заворотнюк може не пережити операцію.

- джерело.

Тим часом Петро Чернишов, чоловік хворий на рак Анастасії Заворотнюк, зробив нову заяву. Він йде з льодового шоу “Руслан і Людмила”. Фігурист прийняв таке рішення, так як не може ні про що думати, крім здоров’я своєї дружини. Про це повідомляє видання Super.

На сцені Петра Чернишова замінить Олексій Рогонов. Зараз вся трупа перебуває з гастролями в Туреччині. Петро проводить час поруч з Анастасією.

Нагадаємо, що Анастасії Заворотнюк діагностував рак головного мозку четвертого ступеня. Пухлина в голові знаменитості неоперабельна. Ймовірною причиною патології лікарі вважають, що процедуру ЕКО, під час якої вводиться ударна доза гормонів. Перші симптоми, за словами інсайдерів, почали проявлятися у Заворотнюк відразу після народження дочки Міли.


Читайте також:


Залишити коментар: