Черги на кордоні з Польщею скоротилися майже удвічі



Автомобільні черги у пунктах пропуску на кордоні України і Польщі сьогодні у післяобідню пору скоротилися майже удвічі – з близько 700 вранці до близько 400 станом на 15:00, передає УНН з посиланням на прес-службу Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

- джерело.

Зокрема, за оновленими станом на 12:00 даними інтерактивної карти Держприкордонслужби, 60 легкових автівок та 180 вантажівок стояли у черзі у міжнародному автомобільному пункті пропуску “Ягодин-Дорогуськ” на Волині.

За даними Західного регіонального управління, станом на 15:00 90 легкових автівок стояли у черзі у міжнародному автомобільному пункті пропуску “Устилуг – Зосін” на Волині.

У Львівській області у ПП “Шегині – Медика” своєї черги очікували ще 20 автівок, у ПП “Угринів – Долгобичув” – 30, у ПП “Краковець – Корчова” – 90, у ПП “Грушів – Будомєж” – 50, у ПП “Рава-Руська – Гребенне” – 100 легкових автомобілів.

Окрім того, на кордоні з Угорщиною у ПП “Чоп (Тиса) – Загонь” перебувало 90, у ПП “Вилок – Тісабеч” – 10 автівок. На кордоні зі Словаччиною у пункті пропуску “Ужгород – Вишнє Німецьке” – 10, ПП “Малий Березний – Убля” – 20 автомобілів.

На кордоні з Румунією та Молдовою черг у пунктах пропуску немає.


Читайте також:


Залишити коментар: