“Через мене Україна не буде брати участь в Євробаченні”: Сергій Притула розкрив шокуючі подробиці Нацвідбору 2019



Ведучий Нацвідбору на “Євробачення 2019” Сергій Притула зізнався, що досі отримує гнівні повідомлення від українців.

- джерело.

Як відомо, в цьому році Україна відмовилася від участі в “Євробаченні”, що викликало безліч суперечок, перепалок і пошуки винних. Ведучий Національного відбору Сергій Притула ще на початку березня пообіцяв розкрити шокуючі подробиці Нацвідбору, і це сталося.

Так, шоумен повідомив, які умови ставили деякі продюсери: “Якщо моя артистка виграє, ми прийдемо. Так навіщо нам всі інші? Давай просто візьмемо твою артистку, вона заспіває в першому півфіналі, в другому, в фіналі”.

Співачка Оля Полякова, за словами телеведучого, виставила продюсерам каналу величезний прайс: “Оля Полякова запросила 50 тисяч доларів за участь в Нацвідборі”.

Без будь-яких пояснень продюсер TAYANNA Михайло Ясинський зняв свою підопічну з участі в Нацвідборі. Багато хто вважає, що TAYANNA відмовилася від участі в конкурсі через страх програти групі KAZKA. Музичний продюсер конкурсу Руслан Квінта після того, як дізнався про зняття артистки, не міг з нею зв’язатися: “Я почав дзвонити і артистці, і директору – ніхто не брав трубку”.

Український продюсер Ігор Кондратюк також висловився щодо учасників Нацвідбору: “Для мене це неприйнятна історія абсолютно. Ніхто не змушував ходити в шароварах і розмахувати українським прапором. Але мізки включити на п’ятому році війни треба було”

Сергій Притула також зізнався, що йому регулярно приходять гнівні повідомлення в соцмережах: “Мені пишуть, що через мене Україна не буде в цьому році брати участь в” Євробаченні “. Це пов’язано з тим, що ведучий Нацвідбору підняв російське питання на сцені.

Музичний продюсер Юрій Фальоса вважає подібні питання недоречними на музичних конкурсах: “Мені було соромно за нього, адже хлопець-то не дурний. Таке створити …”.

У свою чергу, Притула заявив, що діяв виключно в інтересах аудиторії: “Всі хотіли це запитати. Тому я ретранслював ці питання”.

Що стосується інформації, що з’явилася про виступи в РФ Джамали після анексії Криму, ведучий Нацвідбору стверджує, що не знав про це.

“Це, звичайно, був удар під дих. Незнання мною цієї інформації як раз і дає зараз привід звинувачувати мене в подвійних стандартах. Вся трійка суддів Нацвідбору була на гастролях в РФ під час російської агресії”, – говорить Притула.


Читайте також:


Залишити коментар: