“Черепно-мозкова травма і вимушена кома”: Стало відомо про важкий стан сина Кулеби після ДТП



Старший син уповноваженого президента з прав дитини Миколи Кулеби – Тимофій – знаходиться в медикаментозній комі після жахливої ​​ДТП, яка сталася з вини його батька 24 листопада.

- джерело.

При цьому стан чиновника оцінюють як середньої тяжкості. Про це повідомив головний лікар “Феофанії” Ігор Семенів.

“Ми не можемо судити про його свідомість, тому що ми певні медикаментозні препарати даємо для того, щоб знеболити, і це нівелює оцінку свідомості. Ми в першу чергу повинні знеболити і вжити заходів щодо недопущення розвитку ускладнень. Це медикаментозна седація, медикаментозна кома, яка необхідна в даній ситуації, це як лікувальний процес “, – прокоментував він.

Також, за словами медика, поки рано судити про наслідки травм як для самого Кулеби, так і для його сина. Відзначається, що все залежить від правильного лікування і реабілітації, які і зовсім можуть допомогти уникнути важких наслідків.

Семенів підкреслив, що у Тимофія дуже важка черепно-мозкова травма.

“Ми не можемо зараз судити про віддалені наслідки таких важких травм. Я маю на увазі по синові. По Миколі Кулебі – там не виглядає як якась патологія, яка б віддалено мала наслідки. По синові – ми зараз не можемо сказати чітко, які будуть віддалені наслідки черепно-мозкової травми, зараз ми не можемо сказати “, – зізнався лікар.

При цьому він додав, що процес реабілітації для хлопця може зайняти до 1,5 років.


Читайте також:


Залишити коментар: