Чекали один одного багато років: TAYANNA розсекретила коханого і здивувала їх історією знайомства



36-річна TAYANNA (Тетяна Решетняк) нещодавно зізналася, що дуже мріє про весілля, білу сукню, красиве торжество і поповнення в родині! Співачка зізналася, що, як ніколи, готова піти під вінець, адже красивого одруження у неї так ніколи і не було! До слова, тоді про наявність чоловіка поруч артистка делікатного промовчала, лише розлого розмірковуючи про особливий день в житті кожної дівчини. А тепер зізналася – наречений теж є!

Пише - джерело.

Так, у програмі “Світське життя”співачка розповіла, що більше не самотня і у неї є бойфренд на ім’я Олександр.

Пара встигла з’їздити на Балі, а ось знайомство закоханих відбулося в … соцмережі!

“Так вийшло, що ми просто з ним познайомилися через Instagram, а потім побачилися, і це така дуже доленосна зустріч, після якої ми зрозуміли, що ми напевно чекали один одного дуже багато років”, — зізналася Тетяна.

Відносини у молодих людей серйозні, але про весілля поки мова не йде. Втім, Олександр вже зміг підкорити серце сина артистки – Даніеля і навіть подружився з хлопчиком. Чоловік вибрав делікатну тактику і особливий підхід.

“Олександр дуже мудрий чоловік і він не поспішає входити в сім’ю з головою, налягати на сина якимось там своєю увагою. Він каже, що всьому свій час, вони знайомі. Даніель знає все, він його дуже поважає, любить, і, в принципі, у них дуже класні і дружні стосунки”, – поділилася TAYANNA.


Читайте також:


Залишити коментар: