“Частину собі, частину – університету”: у Тернополі молода касирка вкрала 190 тисяч гривень у студентів



В одній із фінансових установ Тернополя касирка привласнила 190 тисяч гривень, якими студенти платили за навчання.

- джерело.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Тернопільської області.

Підозрювана працювала у фінансовій установі, яка знаходилася при одному з вищих навчальних закладів обласного центру.

Зазначається, що спочатку студенти оплачували за навчання в касі, касирка видавала їм чек, а після того, як платники покидали приміщення, жінка відміняла попередню операцію. Частину грошей забирала собі, а іншу кидала на зазначений раніше рахунок.

Такі махінації 25-річна касирка проводила упродовж десяти місяців. Так, на її рахунку вже назбиралось 190 тисяч гривень.

Про такі крадіжки стало відомо після того, як студентів почали викликати до деканату і повідомляти про борг за навчання. Коли потерпілі пред’явили чеки, адміністрація закладу звернулася за допомогою до керівників банку та поліції. Правоохоронці встановили особу підозрюваної.

Наразі вирішується питання про оголошення жінці підозри відповідно до ч.3 ст. 191 (привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні, вчинене повторно) та ст. 362 (несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп’ютерах), автоматизованих системах, комп’ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) Кримінального кодексу.


Читайте також:


Залишити коментар: