Бюстгальтер за $1 млн та сльози моделі на подіумі: у Нью-Йорку відбувся грандіозний показ Victoria’s Secret. ФОТО



У Нью-Йорку пройшло наймасштабніше білизняне шоу року – Victoria’s Secret Fashion Show-2018.

- джерело.

До цієї грандіозної події моделі і “ангели” марки Victoria’s Secret готуються кілька місяців. За інформацією західних джерел у цьому році на постановку шоу витратили 12 мільйонів доларів, але воно, безумовно, було того варте, пише ТСН.

По подіуму цієї ночі дефілювали головні красуні бренду – Кендіс Свейнпоул, Ельза Госк (якій дісталося Fantasy Bra), Бехаті Прінслу, яка повернулася з декретної відпустки, Жозефін Скривер, Марта Хант, Стелла Максвелл, а також запрошені моделі Кендалл Дженнер, Джіджі і Белла Хадід і ще з десяток красунь, які пройшли кастинги на шоу.

Цього року бренд Victoria’s Secret представив свою нову колаборацію з дизайнером Мері Катранзу (торік бренд співпрацював з французьким Будинком Balmain і його креативним директором Олів’є Рустаном).

На шоу був представлений дорогоцінний бюстгальтер – Fantasy Bra, вартість якого мільйон доларів. Його представила шведська модель Ельза Госк. Боси бренду зробили їй такий подарунок на 30-річчя, яке Ельза відсвяткувала за день до шоу – 7 листопада. До речі, бюджетна копія цього бра надійде в продаж і, кажуть, буде коштувати близько 250 доларів.

І вже за традицією один з “ангелів” попрощався з глядачами. Про завершення співпраці с VS оголосила 37-річна бразилійка Адріана Ліма. Минулого року після шоу в Шанхаї так про завершення співпраці з брендом заявила Алессандра Амбросіо. Вийшовши на подіум, Адріана Ліма дефілювала зі сльозами на очах.

З головного складу “ангелів” на шоу була відсутня Лілі Олдрідж. Вона взяла паузу, бо перебуває в очікуванні другої дитини. За музичну частину шоу відповідали Ріта Ора, Бібі Рекса, Холзі, The Chainsmokers, Шон Мендез, Келсі Баллеріни і The Struts – рекордна кількість виконавців на шоу 2018.


Читайте також:


Залишити коментар: