“Битва титанів”: Епічне протистояння “Динамо” проти “Шахтаря”. Хто кого?



Донецький “Шахтар” став останнім півфіналістом Кубка України: у серії післямачевих пенальті з рахунком 4:3 “гірняки” здолали київське “Динамо”.

- джерело.

Основний час матчу, що проходив у Харкові 7 квітня, завершився унічию – 1:1.

“Динамо” в цій зустрічі забило швидкий гол. На дев’ятій хвилині після кількох заблокованих ударів динамівців м`яч відскочив до Дениса Гармаша, котрий ударом з метрів 23-х пробив у кут воріт Андрія П’ятова – 0:1. Незабаром “гірники” мали шанс поновити рівновагу, але удару Тайсона з метрів 13-ти прийшовся у поперечку воріт “Динамо”.

На 38-й хвилині лише сейв Андрія П`ятова рятує “Шахтар” після удару зі стандарту Віктора Циганкова.

У другому таймі вже гострішим в атаці був “Шахтар”. На 57-й хвилині після обрізки Тамаша Кадара Тайсон відпасував на Жуніора Мораєса, який пробив у кут воріт Дениса Бойка – 1:1.

Через кілька хвилин “Динамо” залишилося в меншості. Гармаш в центрі поля порушив правила на Мораєсу, а потім вже головою зробив удар в бік обличчя Мораєса, і отримав другу жовту картку, а за нею і червону.

Недовго “Шахтар” грав у більшості. На 67-й хвилині Мораєс жорстко підкотився під Миколу Шапаренка і отримав другу жовту картку.

У рівних складах команди дограли без моментів біля обох воріт. У двох додаткових таймах більш небезпечними в атаці були динамівці, але справа дійшла до пенальті.

У серії 11-меторвих ударів був сильніше “Шахтар”. П’ятов відбив удари Віталія Миколенка та Шапаренка, а Бойко взяв удар Соломона. У серії пенальті “Шахтар” переміг з рахунком 4:3.

Також до півфіналу Кубка України вийшов “Інгулець”, що переміг у серії післяматчевих пенальті “Карпати” з рахунком 6:5. Луганська “Зоря” з мінімальним рахунком перемогла ФК “Львів”, а “Дніпро-1” здолав “Ворсклу” з рахунком 2:0.


Читайте також:


Залишити коментар: