“Била то копитами, то рогами”: страшна смерть 8-річної дівчинки вразила Україну. Від почутого не можливо стримати сліз



У п’ятницю, 8 листопада, в реанімації дитячої обласної клінічної лікарні Херсона померла 8-річна дівчинка зі Скадовського району. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

- джерело.

Вихованка сімейного дитбудинку вела корову із пасовища. Дівчинка обмотала навколо кисті руки мотузку, через що, коли корова почала бігти, то не змогла швидко виплутатися. Тварина раптово злякався чогось і збила дитину з ніг ударом то копитом, то рогом, і потім довго тягла по землі.

У 8-річної дівчинки через удари зруйнувалася сама кора і структура головного мозку. Після інциденту вона не прийшла до тями навіть на мить, за весь час госпіталізації.

Лікарі ж, знаючи подробиці отримання таких травм у дитини, просто киплять від обурення: як можна було посилати маленьку дитини на пасовище за коровою, вага якої перевищує масу дівчинки в тисячу разів? Це повинні були робити дорослі, але ніяк не мала дівчинка. У лікарні впевнені, що прийомні батьки загиблої дівчинки за свою лінь або недбалість повинні нести кримінальну відповідальність.

Зазначимо також, що такі випадки не рідкість. У Херсоні раніше отримала небезпечну травму дівчинка 6 років, коли різала ковбасу кухонним ножем. Вона не змогла втримати ножа, і він уткнувся їй у праве око, як раз на рівні столу. Проникаюче проникнення в очне яблуко позбавило дитину зору на все життя.


Читайте також:


Залишити коментар: