“Було дуже складно”: Олена Шоптенко вперше відверто розказала про наболіле



Відомий хореограф і учасниця 6 сезону «Танців із зірками» Олена Шоптенко висловилася про свій відхід і подякувала глядачам за підтримку.

- джерело.

У неділю, 3 листопада, на телеканалі 1 + 1 відбувся одинадцятий прямий ефір популярного шоу «Танці з зірками». Темою випуску стало повернення на паркет учасників з минулих сезонів. Кожній парі довелося танцювати з третім чоловіком, що істотно ускладнило завдання. У той же час, ідея породила ряд неймовірно красивих і несподіваних зіркових колаборацій.

У фіналі випуску проект залишила пара Олена Шоптенко та Олексій Яровенко. Для відомої української танцівниці і хореографа таке рішення суддів стало несподіваним.

8 листопада, на своїй сторінці в Instagram артистка висловилася про відхід їх пари.

“Ну ось я трохи відпочила, зібралася з думками і пишу свій заключний пост про «Танцях із зірками». Багато мене питають про те, що я відчуваю з приводу нашого відходу з шоу. Хочете чесно? Нічого я не відчуваю. Це дуже складна, виснажлива робота, і краще відразу навчитися контролювати свої емоції. Так, це моя улюблена робота, з можливістю творити і радувати глядачів, але не буду приховувати, що цей сезон мені дався найскладніше, і причин для цього було маса. Але за час проекту я зрозуміла, що після народження дитини танцюється ще краще, ніж до! Закінчення було відмінним. Класно, що наше з Павлом Вишняковим тріо вийшло і нам вдалося гідно закінчити це шоу. І я дуже рада, що все вийшло саме так! Для нас з Олексієм Яровенко було дуже важливо запам’ятатися парою, яка творить і танцює. І ці 11 танців ми змогли показати завдяки вам! Спасибі! Хочу ще раз сказати величезне спасибі всій команді проекту. Ви титани! ” – написала Олена Шоптенко.


Читайте також:


Залишити коментар: