Букмекери знають, хто переможе в шоу “Танці з зірками”



Для букмекерських контор ставки – це бізнес, тому, перш ніж зробити розрахунки, вони аналізують всіх і вся. Наприклад, спостерігаючи за букмекерськими конторами під час проведення “Євробачення” ось уже на протязі декількох років, ми помітили, що їх прогнози були дуже близькі до підсумкових результатів. Скажімо, в 2012, 2013 і 2015 роках вони відразу вгадали переможців, в 2010, 2014 і 2016 му – їх лідери просто помінялися першими і другими місцями. Природно, ближче до фіналу ставки можуть коригуватися, проте фаворити завжди залишаються на перших позиціях.

- джерело.

Зараз в соцмережі активно обговорюють претендентів на перемогу в шоу “Танці з зірками” ( “1 + 1”), і у кожного телеглядача він свій. А ми напередодні восьмого прямого ефіру вирішили заглянути до букмекерів.

Згідно таблиці ставок контори Parimatch, зірковою переможницею шоу стане Мішель Андраде. Друге і третє місце зараз ділять між собою Павло Вишняков і Ігор Ласточкін. На третій позиції – грузинський мачо і улюбленець публіки Іраклі Макацарія.

За ними вже з великим відривом йдуть Руслан Сєнічкін та Леся Нікітюк.

До речі, в букмекерському списку немає Дениса Берінчка, якого глядачі своїм голосуванням повернули в проект в минулому ефірі. Заново його ім’я не фігурує серед претендентів на перемогу.

Цифри

Так виглядають шанси учасників на перемогу, згідно з котируваннями експертів Parimatch (навпроти кожного учасника вказані коефіцієнти, що показують, скільки можна виграти, поставивши 1 у.о. на того чи іншого виконавця. Тобто – чим менший коефіцієнт, тим більше шансів на перемогу).

Мішель Андраде – 3,30
Ігор Ласточкін – 4.00
Павло Вишняков – 4.00;
Іраклі Макцарія – 5.00;
Руслан Сєнічкін – 25.0;
Леся Нікітюк – 25.0.


Читайте також:


Залишити коментар: